Logo CBG Connect B.V.

KPN ÉÉN

 • Ik wil graag meer te weten komen over KPN ÉÉN
   Captcha


Eenvoudig en zorgeloos

Met KPN ÉÉN hebt u het gemak van één Factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledige geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie.

Flexibel

KPN ÉÉN biedt u een grote mate van flexibiliteit. Zo kan KPN ÉÉN naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf doordat u eenvoudig het aantal gebruikers of telefoonnummers kunt laten aanpassen.

Onbeperkt Bellen

Met KPN ÉÉN belt u vanaf uw vaste en/of mobiele telefoon - afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel - onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Geen investering in telefooncentrale nodig

U hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als u overstapt op KPN ÉÉN. De meeste telefooncentralefunctionaliteiten worden direct vanuit het netwerk van KPN aangeboden.

Klaar voor de toekomst

KPN ÉÉN is een goed uitgangspunt voor doorgroei naar een totaalcommunicatie-oplossing waarbij modules zoals 4G, Office 365, MobileDevice Management en Zakelijk Pinnen & Zakelijk Alarm eenvoudig toe te voegen zijn.

Bereikbaar op de manier die u wenst

KPN ÉÉN heeft verschillende functionaliteiten die het mogelijk maken om overal bereikbaar te zijn op de manier die u wilt. Hieronder de functionaliteiten met een korte omschrijving:

 1. MijnGesprek: MijnGesprek is een app voor uw mobiele telefoon of tablet waarmee de telefooncentralefunctionaliteiten beschikbaar zijn. Zo kunt u te allen tijde uw bereikbaarheidsinstellingen aanpassen.
 2. Video: Beeld is een steeds belangrijker onderdeel in onze communicatie. Met KPN ÉÉN beschikt u over de mogelijkheid om binnen uw bedrijf op een eenvoudige wijze te "beeldbellen".
 3. Vast telefoonnummer op uw mobiel: Met KPN ÉÉN is het mogelijk om bereikbaar te zijn via uw vaste nummer op uw mobiel.

Meer uitleg over de voordelen van KPN ÉÉN vindt u in de dienstbeschrijving van KPN ÉÉN.

Informatiefolder KPN EEN MKB
Informatiefolder Combineer en krijg meer bij KPN EEN MKB

 • Ik wil graag meer te weten komen over KPN ÉÉN
   Captcha