Logo CBG Connect B.V.

Netwerkbeveiliging

Tegenwoordig kan vrijwel geen enkele organisatie zonder internet en ICT-infrastructuur. Om de continuïteit van deze belangrijke bedrijfsonderdelen te waarborgen, is het beveiligen van je netwerk een essentieel onderdeel. Op het moment dat de ICT infrastructuur niet beschikbaar is, loopt je het risico om opdrachten mis te lopen. Daarnaast kunnen werknemers hun primaire werkzaamheden niet meer uitvoeren.

Misschien een nog groter risico, bij beperkte beveiliging van het netwerk, is de kans op digitale inbraak. Bedrijfsgevoelige gegevens kunnen gestolen worden. En met de nieuwe wet rondom meldplicht datalekken, kun je naast imagoschade ook financiële schade oplopen.

Het is mogelijk om het netwerk op verschillende manieren te beschermen. Je kunt devices beveiligen met end point security, waarmee je tevens het beheer van mobiele devices centraal kunt regelen. Een betrouwbare firewall voor je internetverbinding houdt hackers en virussen buiten de deur door middel van intelligente software. Daarnaast is bewustwording van elke medewerker een belangrijk onderdeel van beveiliging.

Onze specialisten nemen graag de zorg op het gebied van security uit handen, zodat jij je weer kunt focussen op je eigen business.

Whitepaper ransomware en beveiliging
Folder Cisco Meraki Security MX64 en MX84 en Connect Secure Meraki

Netwerkbeveiliging