Logo CBG Connect B.V.

Over ons

Het is 2005 als ABN AMRO mee doet aan de Volvo Ocean Race. CBG Connect wordt gevraagd om werkzaamheden uit te voeren voor het ABN AMRO team. Leveringen van hardware en verzorgen van connectiviteit "All arround the world". Een welkom voor ons in de wereld van snelle boten, harde wind en woelige wateren, die CBG Connect ook een mooie toekomst brengt.

Dit is het startpunt geweest van onze samenwerking met KPN. CBG Connect werd een Glasvezel pionier, en begon met het bewerken van nog te ontginnen glasvezelgebieden in Noord-Holland. Daar waar er in de Randstad al redelijk veel met Glasvezel werd gewerkt, bleef de rest van Nederland achter. Vanuit de overheid werd er aangedrongen op meer glasvezelgebieden in Nederland. KPN schakelde CBG Connect in om zoveel mogelijk bedrijventerreinen te bezoeken en vraagbundelingsprojecten voor aanleg van glasvezel te begeleiden. En dat is zeker weten goed gelukt.

Glasvezel is tegenwoordig niet meer weg te denken en met Glasvezel is er een enorme toename gekomen voor diensten die via deze glasvezel afgenomen kunnen worden. CBG Connect houdt zich bovendien nog steeds bezig met het pionieren. Er zijn nog steeds gebieden die snel internet nodig hebben, en die graag voorzien worden van alle gemakken van de tegenwoordige mogelijkheden.

Als KPN Excellence Business Partner zijn wij het aanspreekpunt tussen bedrijven en KPN. Gewoon een toegankelijke organisatie waar geen hoge drempels zijn om je vragen of problemen neer te leggen. Waar je vriendelijk te woord gestaan wordt en waar je je op je gemak voelt. Dat is wat wij graag voor jullie als klant willen zijn.

Onze organisatie is zeker niet de grootste van de KPN Partners, maar wij zijn staan met hart en ziel en kennis klaar voor onze klanten. Want bij ons draait het niet om het snel wegzetten van diensten. Bij ons gaat het er om dat je krijgt wat je nodig hebt en waar je plezierig mee kunt werken. Samen zoeken naar de juiste oplossing voor connectiviteit, samenwerken, beveiliging en monitoring, zodat het voor jouw organisatie eenvoudiger wordt om plezierig te werken in deze snelle wereld.

Kunnen wij jou helpen? CBG Connect levert diensten aan Lokale Overheden, Onderwijs en MKB. Daarnaast leveren wij ook slimme oplossingen voor Connectiviteit voor Verzamelpanden. Heeft jouw bedrijventerrein nog geen snel internet. Laat het ons weten, want als er genoeg deelnemers zijn kunnen wij via onze KPN ingangen altijd onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijventerrein.

Wil jij ook een goed gesprek en advies? neem contact met ons op via 0228 566070

Bedrijfsbrochure CBG Connect B.V.