Logo CBG Connect B.V.

KPN Lokale Overheid

Digitale transformatie

Nieuwe technische ontwikkelingen op het gebied van internet, apps, big data, cloud en internet-of-things zorgen voor diverse nieuwe mogelijkheden waarop gemeenten haar burgers en klanten bedienen, haar medewerkers productiever laat (samen)werken en de bedrijfsprocessen verder gestroomlijnd worden.

Tachtig gemeenten gingen u al voor

Afgelopen 7 jaar hebben wij als betrouwbare Business Partner van KPN Lokale Overheid intensief samen gewerkt met tachtig gemeenten. Wij bezoeken de diverse gemeenten regelmatig en zien steeds vaker dat de ICT-afdelingen van de lokale overheden een gesprekspartner nodig hebben die verder kijkt dan ICT alleen. Iemand die helpt bij visievorming en het uitstippelen van de juiste ICT-koers en deze ook weet te implementeren en te verankeren.

Geïntegreerde ICT-oplossingen

KPN Lokale Overheid en CBG Connect geloven erin, dat geïntegreerde ICT-oplossingen het verschil gaan maken als het gaat om vereenvoudiging, kostenbesparing, gemak, efficiency etc. KPN Lokale Overheid en CBG Connect zijn gespecialiseerd in het leveren van beheerde netwerkinfrastructuur, -communicatie en -hosting oplossingen en hanteren het cloud-first principe (zoveel en passend mogelijk invulling geven aan de behoefte van de gemeente ten aanzien van cloudoplossingen). Het kan hier onder andere gaan om bedraad en draadloos verbinden van apparaten (servers, mobiele devices, werkplekken), beveiliging van ICT-netwerken, koppelen van vestigingen of Social WiFi waarbij wij werken met Cisco Meraki oplossingen (cloud-based Networking). CBG Connect behoort tot de top Meraki partners in Nederland.

Innovatie Gemnet netwerk

Met Cloud Connect van KPN Lokale Overheid verbinden wij nu ook uw Gemnet bedrijfsnetwerk op een veilige manier met clouddiensten, zoals bijvoorbeeld Azure, AWS, O365, KPN VMW ect. Gemeenten zullen dan profiteren van optimale bandbreedte, snelheid, end-to-end beschikbaarheid en worden 24/7 geholpen door de Gemnet professionele technische servicedesk, zoals u van KPN Lokale Overheid gewend bent.

Wij willen alle gemeenten graag bijstaan bij de visievorming, het opstellen van een ICT-roadmap en het adviseren daarvan en het implementeren en beheren van praktische ICT-oplossingen op het gebied van netwerk infrastructuur, communicatie, applicaties en de opstap naar eventuele cloud transformatie. Dit doen wij samen met uw Generieke Accountmanager en het specialistische team van KPN Lokale Overheid. Wij geloven dat als wij samen ondernemen, dat wij ook samen gaan groeien.

Wilt u meer informatie ontvangen over de diensten van KPN Lokale Overheid, neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 0228 566 070 of via verkoop@cbgconnect.nl

KPN Lokale Overheid