Logo CBG Connect B.V.

ICT Beheer

CBG Connect B.V. is sinds 2005 een ICT coördinerende partner die diensten aanbiedt en levert van toonaangevende telecommunicatie- en IT-dienstverleners in Nederland. Wij bieden onze zakelijke relaties volledige telecommunicatie- en IT-oplossingen en on- en offsite support. Wij geloven in het volledig ontzorgen van onze relaties op het gebied van ICT, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun eigen corebusiness en geen omkijken hebben naar ICT gerelateerde zaken. Tevens moet een organisatie kunnen vertrouwen op een altijd actuele, beschikbare en veilige kantoorautomatisering.

Huidige relaties van CBG Connect zijn zeer tevreden met de manier hoe wij in overleg met hen de juiste oplossingen aandragen, zodat zij eenvoudig en plezierig kunnen werken in de huidige snelle wereld. Groot pluspunt wat onze relaties aangeven, is de kennis en kunde binnen de organisatie en de korte lijnen die er zijn. CBG Connect gelooft sterk in adviserend, innovatief en toekomstgericht meedenken met onze relaties. Onze inspanningen zijn continue gericht op optimale samenwerking en het leveren van op maat gesneden kwaliteitsoplossingen.

Momenteel levert CBG Connect voor meer dan 800 aansluitadressen één of meerdere oplossing van KPN ÉÉN MKB, Werkplek Online, of Regulier ICT Beheer.

Meer informatie met betrekking tot ICT Beheer kunt u terugvinden in de Brochure ICT Beheer. U vindt daar informatie over de te nemen stappen van een huidige ICT-situatie naar een nieuwe ICT-situatie. Tevens vertellen wij u meer over de ICT-monitoring werkzaamheden en de ICT Systeembeheer werkzaamheden. Klik op de link hieronder voor het openen van de brochure.

Brochure ICT Beheer

ICT Beheer