Logo CBG Connect B.V.

Kaderzetting Voorwaarden

Het onderdeel Voorwaarden en Dienstbeschrijvingen voor de CBG Connect voorziet u van inzage in de diverse geldende voorwaarden en dienstbeschrijvingen met betrekking tot de CBG Connect Diensten.

Per dienst is er een submenu aangemaakt waar u de geldende voorwaarden en dienstbeschrijvingen voor die specifieke dienst kunt terugvinden.

Belangrijk om te weten:

  1. In alle offertes die u van CBG Connect ontvangt, wordt er in het onderdeel condities verwezen naar de geldende voorwaarden van CBG Connect voor de door u afgenomen dienst.
  2. CBG Connect voorwaarden en dienstbeschrijvingen zijn alleen van toepassing op CBG Connect producten en diensten die rechtstreeks aan u door CBG Connect worden gefactureerd.
  3. Alle voorwaarden en dienstbeschrijvingen zijn een integraal onderdeel van de afgegeven offerte.
  4. Met ondertekening van de offerte bevestigt u dat u inzicht heeft gehad in de voorwaarden en dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Mocht het zijn dat u nog vragen heeft over de voorwaarden en dienstbeschrijvingen of dat u geïnformeerd wilt worden over voorwaarden en dienstbeschrijvingen die niet in dit menu item zijn opgenomen, dan kunt u deze opvragen bij de accountmanagers van CBG Connect via verkoop@cbgconnect.nl of via telefoonnummer 0228 56 60 70

Wijzigingen en of typfouten zijn voor alle voorwaarden en dienstbeschrijvingen voorbehouden.

Denkt u aan het milieu voordat u overgaat tot het uitprinten van de voorwaarden? Alvast Bedankt.