Logo CBG Connect B.V.

Kaderzetting Voorwaarden

Het onderdeel Voorwaarden en Dienstbeschrijvingen voor de CBG Connect voorziet u van inzage in de diverse geldende voorwaarden en dienstbeschrijvingen met betrekking tot de CBG Connect Diensten.

Per dienst is er een submenu aangemaakt waar u de geldende voorwaarden en dienstbeschrijvingen voor die specifieke dienst kunt terugvinden.

Belangrijk om te weten:

  1. In alle offertes die u van CBG Connect ontvangt, wordt er in het onderdeel condities verwezen naar de geldende voorwaarden van CBG Connect voor de door u afgenomen dienst.
  2. CBG Connect voorwaarden en dienstbeschrijvingen zijn alleen van toepassing op CBG Connect producten en diensten die rechtstreeks aan u door CBG Connect worden gefactureerd.
  3. Voor het Connect 1 Platform worden diensten en licenties betrokken bij Service Provider RoutIT. 100% dochter van KPN. Voorwaarden en dienstbeschrijvingen van deze Service Provider gelden ook voor de eindgebruiker van de diensten en licenties die afgenomen worden.
  4. Alle voorwaarden en dienstbeschrijvingen zijn een integraal onderdeel van de afgegeven offerte.
  5. Met ondertekening van de offerte bevestigt u dat u inzicht heeft gehad in de voorwaarden en dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Mocht het zijn dat u nog vragen heeft over de voorwaarden en dienstbeschrijvingen of dat u geïnformeerd wilt worden over voorwaarden en dienstbeschrijvingen die niet in dit menu item zijn opgenomen, dan kunt u deze opvragen bij de accountmanagers van CBG Connect via verkoop@cbgconnect.nl of via telefoonnummer 0228 56 60 70

Wijzigingen en of typfouten zijn voor alle voorwaarden en dienstbeschrijvingen voorbehouden.

Denkt u aan het milieu voordat u overgaat tot het uitprinten van de voorwaarden? Alvast Bedankt.