Logo CBG Connect B.V.

Glasvezel delen

Glasvezel is het ideale medium om voorbereid te zijn op de toekomst. Ideaal voor werken in de Cloud. Wist u dat het ook mogelijk is om de glasvezel verbinding te delen met meerdere gebruikers binnen hetzelfde pand? Door het delen van de glasvezel verbinding krijgen meerdere bedrijven, die de totale kosten niet kunnen dragen, toch de mogelijkheid om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk.

De grootste factor die vaak ervoor zorgt dat de aanleg van glasvezel uitblijft, zijn de eenmalige en maandelijkse kosten. Door één glasvezelaansluiting met meerdere bedrijven te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden, wat financieel aantrekkelijk kan zijn. Iedere deelnemer neemt haar eigen dienst Zakelijk Internet af, maar deelt wel mee in de gezamenlijke kosten van de glasvezel access. De Zakelijk Internet diensten zijn fysiek van elkaar gescheiden en worden elk op een eigen router aangesloten. Zo bent u er zeker van dat dat niemand bij uw netwerk kan behalve u.

Heeft u een verzamelpand en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw locatie, neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Zij zijn bereikbaar via 0228 566 070 optie 2 of via verkoop@cbgconnect.nl

Glasvezel delen