Logo CBG Connect B.V.

Kaderzetting Voorwaarden

Via de informatie linken op onze website wordt u via het aanklikken van de link automatisch doorgezet naar de website van KPN waar u alle voorwaarden kunt vinden van de KPN diensten.

Belangrijk om te weten:

  1. CBG Connect B.V. handelt tussen KPN en u als klant als tussenpersoon. CBG Connect houdt zich alleen bezig met het adviseren van KPN diensten en het inleggen van opdrachten bij KPN. CBG Connect kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enigerlei probleem dat voortkomt uit het handelen van KPN na de inleg van de order.
  2. Het ter beschikking stellen van de KPN voorwaarden en dienstbeschrijvingen via deze website, is voor u als klant een aanvullende dienstverlening van CBG Connect. Wijzigingen en typefouten die voorkomen in de bewuste dienstbeschrijvingen zijn voorbehouden aan KPN.
  3. In alle offertes die u van CBG Connect ontvangt, waarin een KPN product/dienst wordt aangeboden, wordt in het onderdeel Condities verwezen naar de gelden voorwaarden van KPN.
  4. KPN voorwaarden zijn alleen van toepassing op KPN producten/diensten.
  5. Alle voorwaarden van KPN zijn een integraal onderdeel van de afgegeven offerte.
  6. Met ondertekening van de offerte bevestigt u dat u inzicht heeft gehad in de voorwaarden en dienstbeschrijvingen en dat u akkoord gaat met deze documenten.
  7. Rechtstreekse link naar de voorwaarden van KPN

Mocht het zijn dat u geïnformeerd wilt worden over voorwaarden/dienstbeschrijvingen die niet in dit menu item zijn opgenomen, dan kunt u deze opvragen bij de accountmanagers van CBG Connect via verkoop@cbgconnect.nl of via telefoonnummer 0228 56 60 70.

Denkt u aan het milieu voordat u overgaat tot het uitprinten van de voorwaarden? Alvast Bedankt.