Logo CBG Connect B.V.

Team CBG Connect

Iedere dag werken wij met elkaar om ervoor te zorgen dat onze klanten op een professionele wijze aangevraagde producten en diensten via ons ontvangen. Dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Daarom zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen, dat onze klanten die op ons vertrouwen, werkelijk op ons kunnen bouwen.

Door binnen onze organisatie met de beste mensen samen te werken, willen wij ervoor zorgen dat onze klanten ook gebruik kunnen maken van de beste producten en het beste netwerk en dat wij excellente diensten vakkundig afleveren. Deze producten en diensten zorgen er namelijk voor dat het ons leven en werk makkelijker, vrijer, leuker maakt. Want ook al leveren wij zakelijke diensten, tijdens het werk wordt er ook geleefd.

De CBG Connect bedrijfscode beschrijft hoe wij op een open, integere en verantwoorde manier met elkaar samenwerken en succesvol zijn. Wij willen dat je je ervan bewust bent, dat we ons openstellen tegenover elkaar, de klanten, leveranciers en andere externe partijen. Met alle collega’s tezamen vormen wij het CBG Connect geheel. Samen zijn we eigenlijk het gezicht en het geweten van de organisatie.

Samen hebben wij het doel om ervoor te zorgen dat alles perfect gaat. Dat betekent niet dat we geen fouten mogen of kunnen maken. Maar dat betekent wel, dat we samen ervoor kunnen zorgen dat gevolgen van fouten beperkt worden en dat we met elkaar ons werk zo eerlijk en goed mogelijk willen uitvoeren. Als we dit voor ogen houden dan lukt het ons zeker om succesvol te zijn.

Team CBG Connect