Logo CBG Connect B.V.

Versoepeling Corona Maatregelen

CBG Connect geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van haar medewerkers en haar klanten, zakenrelaties en leveranciers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen die richting een versoepeling gaan, delen wij hierbij de richtlijnen die CBG Connect B.V. hanteert.

Het Management van CBG Connect heeft samen met haar medewerkers de volgende richtlijnen opgesteld naar aanleiding van de versoepelingsmaatregelen van 6 mei jl. :

Team Verkoop blijft haar relaties zoveel mogelijk telefonisch benaderen. Tevens maakt het Team gebruik van videobellen via Microsoft Teams, Facetime van Apple of Videobellen via Whatsapp. Als het echt nodig is dat er een bezoek gepland wordt, dan is dit mogelijk indien beide partijen zich daar goed bij voelen. Uiteraard blijven alle maatregelen, zoals geen handenschudden, gezond zijn en de 1,5 meter afstand houden van toepassing.

Team Techniek zal met het oog op de versoepeling van de maatregelen per situatie beoordelen of u als klant op locatie geholpen moet worden, of dat het eventueel ook op afstand kan. Onze medewerkers van Team Techniek kunnen uiteraard ook gebruik maken van video bellen, zoals dat voor Team Sales ook van toepassing is.

Voor situaties waarbij een medewerker van Team Techniek toch benodigd is op klantlocatie zijn er in overleg met Management en de medewerkers een aantal maatregelen opgesteld.

  1. De klant moet er voor instaan dat op de klantlocatie alleen gezonde mensen aanwezig zijn. Dat mensen die lichte ziekteverschijnselen hebben dus ook niet meer op de locatie zijn.
  2. Er worden geen handen geschud.
  3. Zorg ervoor dat de werkplek waar onze medewerker aan gaat werken goed schoongemaakt is, zoals toetsenbord, muis, scherm, telefoon en bureau. Maak de werkplek opnieuw schoon als onze medewerker weggaat.
  4. Zorg ervoor dat uw medewerkers afstand houden van onze medewerker. Houd daarbij minimaal 1,5 meter in acht.
  5. Versoepelde maatregel: Binnen de ruimte waarin onze medewerker zijn werkzaamheden moet verrichten, mogen volgens de richtlijnen van de rijksoverheid meerdere mensen aanwezig zijn, maar vermijd drukte. Deze personen moet vrij zijn van hoesten, kuchen, niezen, neusverkoudheid of koorts en deze moet de minimale afstand van 1,5 meter in acht nemen. Indien er sprake is van een beperkte werkruimte, dan verwachten wij dat onze werknemer alleen in de ruimte aanwezig is.
  6. Onze Technische collega's worden voorzien van wegwerphandschoenen en mondkapjes (indien deze voorradig zijn) en hebben schoonmaak spullen uitgereikt gekregen om zo schoon mogelijk te werken.

Wederzijds vertrouwen en begrip voor deze overmacht situatie, zullen er voor zorgen dat wij met elkaar deze bijzondere situatie goed door kunnen komen.

Team CBG

Versoepeling Corona Maatregelen