Logo CBG Connect B.V.

Reminder: ISDN stopt op 1 september 2019

Stap tijdig over naar KPN ÉÉN, bellen in de cloud! Ben je met jouw organisatie al overgestapt naar KPN ÉÉN? Dan willen wij je van harte feliciteren. Je hebt je ruim op tijd voorbereid op het stoppen van ISDN telefonie. Wij hopen dat je met plezier werkt met KPN ÉÉN en optimaal gebruik kunt maken van de voordelen die deze oplossing biedt.

Ben jij met je organisatie al met ons in gesprek over KPN ÉÉN, dan is dat eigenlijk ook al een felicitatie waard. Je bent je er van bewust dat er stappen genomen moeten worden. Waarschijnlijk heb je dus ook al gesprekken gehad met onze gecertificeerde KPN ÉÉN collega's. Zij helpen je graag bij het maken van de overstap, nu, straks en in de toekomst.

Ben je nog steeds gebruiker van ISDN, dan willen wij je er graag aan herinneren dat KPN per 1 september 2019 stopt met de ISDN voorziening. Uiteraard willen wij je niet ongerust maken, maar het is verstandig om op korte termijn te informeren naar de nieuwe communicatieoplossingen. Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan bij CBG Connect, want uiteraard heeft KPN er voor gezorgd dat jij ook onder begeleiding van CBG Connect kunt overstappen naar de nieuwe dienstverlening KPN ÉÉN, dé communicatieoplossing in de cloud.


Wat is KPN ÉÉN?

Met KPN ÉÉN combineer je eenvoudig internet, vast bellen en/of mobiele telefonie. Je kiest zelf de combinatie die het best bij jouw organisatie past. Dankzij de flexibiliteit is de samenstelling van de producten maandelijks aanpasbaar. Aanpassingen worden eenvoudig geregeld via CBG Connect, want wij zijn het centrale aanspreekpunt tussen jou en KPN.
Er zijn legio voordelen die je krijgt met KPN ÉÉN, hieronder noemen wij er een paar:

  • Hogere gesprekskwaliteit door HD Voice
  • Keuzemenu
  • Wachtmuziek
  • Belgroepen
  • Receptiefunctie
  • Telefonisch vergaderen
  • Automatisch doorschakelen naar vast en mobiel
  • Geen onderhoud aan de telefooncentrale, deze zit namelijk in de cloud

Er zijn nog veel meer voordelen die je zult ervaren bij gebruik van KPN ÉÉN, maar die kunnen wij beter bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek.

Wil jij ook tijdig overstappen naar KPN ÉÉN?

CBG Connect wil je graag begeleiden om de overstap te maken naar KPN ÉÉN. Onze KPN ÉÉN gecertificeerde collega's willen je graag informeren over alle mogelijkheden en zullen je bij de uitrol ook technisch ondersteunen. Wil jij ook profiteren van ons, als centraal aanspreekpunt, stuur dan even een mail naar verkoop@cbgconnect.nl of neem telefonisch contact op met 1 van onze accountmanagers via

0228 56 60 70

Wij hopen dat we je binnenkort kunnen informeren en samen met jou een plan van aanpak kunnen maken.

Tot gauw!

Reminder: ISDN stopt op 1 september 2019