Logo CBG Connect B.V.

Manuel Jamin aandeelhouder CBG Connect

Met ingang van 2 januari 2020 heeft Manuel Jamin (1985) als Partner een belang genomen in CBG Connect. Daarnaast zal Manuel Jamin ook toetreden tot de directie in de functie van Operationeel Directeur. Met de toetreding van Manuel Jamin als aandeelhouder en de aanstelling tot de directie, heeft CBG Connect zich verzekerd van een stabiele toekomst.

Manuel Jamin is geen onbekende voor CBG Connect. Sinds 1 januari 2019 is Manuel al werkzaam bij CBG Connect als Operationeel Manager. Tijdens deze periode werkte Manuel nauw samen met de directie. ”De visie van Manuel sluit naadloos aan op de visie van CBG Connect. De ambitie om te groeien, waarbij kwaliteit van de diensten en producten gewaarborgd moeten blijven, vereist een versterking van de directie.

Tijdens de nauwe samenwerking is duidelijk geworden dat Manuel Jamin hiervoor de juiste persoon is. We zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Manuel Jamin de koers kunnen voortzetten en onze ambities kunnen realiseren” – aldus Johan Schotanus Algemeen Directeur CBG Connect.

Manuel Jamin treed toe als aandeelhouder CBG Connect