Logo CBG Connect B.V.

Jeroen Visser viert 15-jarig jubileum

Onze gewaardeerde collega Jeroen Visser vierde op woensdag 7 oktober zijn 15-jarig jubileum bij CBG Connect. Samen met alle collega’s (op gepaste afstand of via een Teams videoverbinding) hebben wij Jeroen in het zonnetje gezet. Jeroen is sinds het begin van CBG Connect (toen nog Computer Beheer Groep) bij het Team en heeft de hele groei van de organisatie meegemaakt. Uiteraard waren er momenten dat het wat moeilijker ging, maar dat is niet ongewoon bij een organisatie die groeit. Jeroen heeft binnen de organisatie ook diverse functies gehad, maar op de afdeling Techniek voelt hij zich echt het beste. Dat is de afdeling die hem uitdaagt en motiveert.

Op de vraag aan Jeroen wat hij nu in al die jaren het mooiste project/uitdaging vond, grijpt Jeroen echt terug naar de beginjaren van Computer Beheer Groep. Hij werd via Kenter Accountants geïntroduceerd bij Garden Seeds. Daar was een mega crash geweest met de server. Iedereen zat met de handen in het haar toen bleek dat de back-up 3 jaar oud was. Jeroen heeft toen de leiding genomen en samen met zijn andere collega’s van Team Techniek ervoor gezorgd dat Garden Seeds zo snel mogelijk weer up en running was. Uiteraard zijn er heel veel mooie projecten, maar de klanten Garden Seeds en Kenter Accounts zijn nu na 15 jaar nog steeds klant bij CBG Connect en Jeroen doet nog steeds het serverbeheer.

Tijdens de bijeenkomst heeft Manuel ook nog aandacht besteed aan wat er nog meer in 2005 gebeurde.
Bijvoorbeeld:

  • Collega Ali Klaver werd in 2005 8 jaar oud. Hier had Team CBG uiteraard bijzonder veel plezier om. :-)
  • De grootste hit in 2005 was: “Geef mij je angst” van Guus Meeuwis
  • Angela Merkel werd eerste vrouwelijke bondskanselier
  • Google Maps werd gelanceerd
  • De domeinnaam You Tube werd opgericht
  • In 2005 werd de SUDOKU puzzel in Nederland geïntroduceerd.

Deze laatste gebeurtenis was echt wel belangrijk voor Jeroen want hij werd uitgenodigd voor het wereldkampioenschap SUDOKU. Uiteraard had Jeroen hier nog hele leuke anekdotes over te vertellen. :-)
Jeroen, namens alle collega’s nogmaals van harte gefeliciteerd met je 15-jarig jubileum en wij hopen allemaal dat er nog heel wat jaren bij gaan komen.

Jeroen Visser viert 15-jarig jubileum