Logo CBG Connect B.V.
Nieuws
Roberto Verdugo viert 5-jarig Jubileum
01-12-2022

Roberto Verdugo viert 5-jarig Jubileum

Onze zeer gewaardeerde collega Roberto Verdugo vierde 1 december 2022 alweer zijn 5-jarige jubileum. Om...

Lees verder
Boekje downloaden
Blog
Samenwerking Stichting Giving Back

Samenwerking Stichting Giving Back

Het is voor organisaties een steeds grotere uitdaging om de continuïteit, functionaliteit en veiligheid van digitale werkplekken te waarborgen. Stichting Giving Back heeft de stap genomen om de werkplek te...

Lees verder
Johan Schotanus - Directie CBG Connect B.V
~ Johan Schotanus - Directie CBG Connect B.V
"Johan heeft na het beëindigen van zijn wielercarrière een ICT-opleiding gevolgd. Hij heeft ruim 23 jaar ICT-ervaring opgebouwd door uitvoer van diverse werkzaamheden. Naast het leiden van de organisatie houdt hij zich nog steeds bezig met alle technische ICT-innovaties en hoe deze innovaties een voordeel kunnen opleveren voor de klanten van CBG Connect. Het hebben van een goede klantrelatie staat bij hem op nummer 1 en daarom maakt hij regelmatig tijd vrij in zijn agenda voor een klantbezoek. "
Manuel Jamin - Directie CBG Connect B.V.
~ Manuel Jamin - Directie CBG Connect B.V.
"Sinds 2 januari 2020 heeft Manuel Jamin (1985) als Partner een belang genomen in CBG Connect en is toegetreden tot de directie. Manuel Jamin is geen onbekende voor CBG Connect. Sinds 1 januari 2019 was Manuel al werkzaam bij CBG Connect in de rol van Operationeel Manager. Tijdens deze periode werkte Manuel nauw samen met de directie. ”De visie van Manuel sluit naadloos aan op de visie van CBG Connect. De ambitie om te groeien, waarbij kwaliteit van de diensten en producten gewaarborgd moeten blijven, vereist een versterking van de directie. "
Ria Koopman - Kees Koopman Transport
~ Ria Koopman - Kees Koopman Transport
"Kees Koopman Transport is sinds 2007 een zeer tevreden klant. In alle jaren van samenwerking heeft CBG Connect, Kees Koopman Transport goed leren kennen en daarbij ook zeker de Transportbranche. Ria Koopman, van Kees Koopman Transport, vertelt over de fijne samenwerking in onze blog! "
Stichting Giving Back over de samenwerking
~ Stichting Giving Back over de samenwerking
"Het is voor organisaties een steeds grotere uitdaging om de continuïteit, functionaliteit en veiligheid van digitale werkplekken te waarborgen. Stichting Giving Back heeft de stap genomen om de werkplek te laten beheren door CBG Connect. Saar Michielsen vertelt hoe de migratie is verlopen. "