Logo CBG Connect B.V.

Wie is jouw held waar je even stil van wordt?

In 2010 zei Steve Jobs het volgende: 'Er is niets dat mijn dag meer kan maken dan een e-mail krijgen van iemand in het universum die net een iPad heeft gekocht in het Verenigd Koninkrijk en me het verhaal vertelt dat dit het coolste product is dat hij of zij ooit in zijn of haar leven heeft gekocht. Dát is wat me op de been houdt. Het hield me vijf jaar geleden op de been (hiermee doelt hij op de periode waarin er voor het eerst kanker bij hem werd vastgesteld). En het hield me tien jaar geleden op de been toen Apple haar deuren bijna moest sluiten. En het zal me de komende jaren op de been houden, wát er ook gebeurt.'

Even stil...

Je begrijpt misschien wel dat ik na het lezen van deze woorden even stil werd. De manier waarop Steve Jobs over zijn afnemers praat en authentiek door ze geraakt wordt, is namelijk exact de manier waarop ik wil dat wij binnen CBG Connect met onze relaties (géén klanten, herinnert u zich mijn vorige blog nog?) omgaan. Het verwondert je misschien niet dat ik Jobs al heel lang als mijn persoonlijke held beschouw.

Heb jij het lef?

Ik daag je, zo in die laatste sfeervolle en tegelijkertijd ongekend drukke laatste dagen van dit jaar, van harte uit om stil te staan bij hoe er binnen jouw bedrijf met jullie relaties wordt omgegaan. Heeft iedereen het vuur nog te pakken? En jij, ben je nog nét zo enthousiast als toen je dat eerste gave gesprek voerde of dat mooie contract mocht tekenen? Als er érgens een moment in het jaar voor zelfreflectie is, dan is het nu wel...

Dit spreken we af...

Laten we in elk geval één ding met elkaar afspreken: als jij je niet op die warme manier door ons gewaardeerd voelt zoals ik hierboven heb beschreven, dan hoor ik dat heel graag. Telefonisch, persoonlijk of desnoods via e-mail of app. Want binnen CBG Connect willen we niet kortstondig verkopen maar langdurig verbinden. Hand erop? Hand erop!

Ik wens je, namens ons gehele team, een fijne jaarwisseling en een ongekend warm 2018 toe.

Hartelijke groet,

Johan Schotanus
Algemeen directeur CBG Connect

Wie is jouw held waar je even stil van wordt?