Logo CBG Connect B.V.

Werken op vakantie? Dácht het wel...

Dat is beste een irritante titel hè. Toch is het zo dat mensen die zich op vakantie niet helemaal losmaken van hun werk, met meer inspiratie op hun eerste werkdag verschijnen en zij die de deur helemaal op slot hebben gedaan. Hoe dat zit?

Breek uit de sleur

Lange afspraken. Veeleisende klanten. En intensieve projecten. Er is genoeg te beleven op zakelijk gebied. Maar ook in privé zijn er volop activiteiten die om onze aandacht vragen: sporten, kinderen, vrienden enzovoort. En oja, tussendoor ook nog even tijd voor jezelf om he-le-maal niets te doen schiet er natuurlijk regelmatig bij in. Gelukkig is er tijdens jouw vakantie tijd genoeg om uit te rusten. En warempel, vaak ontstaan er dan plots de beste ideeën. Een andere omgeving, nieuwe mensen, een gewijzigde dagindeling… het zijn stuk voor stuk behoorlijk bronnen van inspiratie.

Anytime. Anyplace. Anywhere.

Het verklaart direct onze titel: niet werken op vakantie lijkt lastiger dan het is. Met een laptopje en Office 365 bij de hand is het heerlijk toeven aan de rand het zwembad. Soms willen goede ingevingen nu eenmaal niet wachten tot die eerste kantoordag die gelukkig nog héél ver weg is…

Geniet maximaal!

PS Weet je het nog? Vanaf juni van dit jaar zijn de kosten voor bellen, sms'en en internetten binnen Europa inmiddels even hoog als in eigen land, omdat het Europees Parlement heeft ingestemd met de afschaffing van de roamingtarieven in 2017.

Werken op vakantie? Dácht het wel...