Logo CBG Connect B.V.

Volg een gedegen training om alles uit Microsoft Office 365 te halen

Dat Microsoft Office 365 een uitgebreid pakket met heel veel handige mogelijkheden is weten de meesten wel. Dat een gedegen training onmisbaar is om er alles uit te halen is misschien wat minder bekend. En toch is dat precies wat werkt om tijdverlies te voorkomen, efficiencyslagen te maken en al te vaak opnieuw hetzelfde wiel uitvinden te voorkomen.

De kracht en de zwakte

Wanneer er binnen een bedrijf besloten wordt om voortaan met Office te werken, dan zien we vaak dat de mensen op de werkvloer het maar zo’n beetje zelf uit moeten zoeken. Of er wordt heel regelmatig contact gezocht met de helpdesk. Niet handig, want dat brengt steeds opnieuw kosten met zich mee. En al helemaal als er een specialist op locatie moet komen om ontstane problemen op te lossen. Als dat gebeurt wordt een krachtig systeem plots een zwakte die tijd, geld en energie kost.

Het advies

Om de introductie van een nieuwe Microsoft Office pakket zo soepel mogelijk te laten verlopen en er vervolgens het maximale uit te halen, raden we aan om de bijbehorende training te volgen. Medewerkers leren alle ins en outs en werken direct optimaal met het nieuwe systeem. Op die manier wordt een gewone investering een bijzonder slimme investering. Neem contact op! Stuur een mail naar verkoop@cbgconnect.nl of bel met 0228 - 566 070

Volg een gedegen training om alles uit Microsoft Office 365 te halen