Logo CBG Connect B.V.

Verbinden via Valentijnsdag: are you in?

Valentijnsdag. Het is toch altijd net even een andere dag dan alle andere dagen. Hoe nuchter het gros van de mensen er ook in staat; een onverwacht kaartje in de bus is en blijft een aangename verrassing. Althans, in de meeste gevallen dan.

Valentijn is verbinden

Je zou Valentijn ook breder kunnen zien dan het elkaar, soms anoniem, verklaren van de liefde. Het gaat in basis immers om verbinden. Elkaar in de ogen kijken en connectie maken op basis van wederzijds respect geeft energie en brengt nieuwe ontwikkelingen met zich mee. Zowel in privé-situaties als in zakelijk verband.

De rode envelop

De tijd waarin we elkaar per se fysiek ontmoetten om te connecten ligt al langere tijd achter ons. Bedrijven ontdekken in toenemende mate Skype for Business. En dat is niet zo gek: chatten, online vergaderen, schermen delen en een hoge productiviteit behalen. Het kan allemaal op een veilige manier door inzet van sterke authenticatie- en encryptiemethoden. Al klinkt dat laatste dan toch weer een stuk minder romantisch dan een spannende rode envelop in de brievenbus. Happy Valentine!

Verbinden via Valentijnsdag: are you in?