Logo CBG Connect B.V.

Over 365 mogelijkheden én ongekende vrijheid…

Medewerkers komen en gaan. Zeker in tijden van nu, waarin flexwerken in rap tempo aan terrein wint. Dit vraagt nogal wat van de manier waarop je je licenties inregelt. Want, hoe ga je nu het beste om met een aldoor fluctuerend personeelsbestand? Niemand zit immers te wachten op onnodige software-kosten, bijvoorbeeld voor personeelsleden die al niet meer voor de organisatie werkzaam zijn.

Pay per user

Net als een jaar je 365 mogelijkheden geeft, geeft Office 365 je volledige vrijheid om per user te betalen. Vandaag 10 licenties nodig en de maand erop plots het dubbele? Geen probleem, omdat je heel gemakkelijk kunt op- en afschalen. Je betaalt maandelijks puur voor het aantal licenties dat je gebruikt en daarnaast heb je ook geen initiële aanschafkosten. Wel zo fijn in de flexibele, maar veeleisende wereld anno nu.

Ken jij alle mogelijkheden?

Los van het gemak van schaalbare licenties, is Office 365 ook veel uitgebreider dan veel mensen weten: vaak komt men niet verder dan Word, Excel en soms Skype. Maar wat te denken van Planner, Onedrive en de handige chatfunctie? Soms is het leven ongekend overzichtelijk en simpel. Zelfs als een jaar 365 dagen duurt...

Over 365 mogelijkheden én ongekende vrijheid…