Logo CBG Connect B.V.

OneDrive: de olie in elke goed functionerende machine

Altijd en overal toegang tot bestanden, zowel online als offline. Maandelijkse beveiligingsupdates en functie-releases downloaden. Eenvoudige en automatische synchronisatie. Optimaal samenwerken en bestanden delen vanaf elke locatie. Hoe je het ook wendt of keert: Microsoft Office blijft fascineren. Vooral het onderdeel OneDrive is en blijft geliefd vanwege de vele functionele mogelijkheden.

De olie in de machine

‘OneDrive biedt, binnen het uitgebreide Officepakket, ongekend veel mogelijkheden. Je zou kunnen zeggen dat het de olie binnen een goed functionerende machines is’, vertelt Johan Schotanus, oprichter en eigenaar van CBG Connect. ‘Bedrijven vragen in toenemende mate om slimme manieren om zo efficiënt en effectief mogelijk met elkaar te kunnen samenwerken. OneDrive voorziet in die behoefte. Naast het eenvoudig delen van bestanden, vanaf werkelijk elke (internationale) locatie, zijn je bedrijfsgegevens door de geavanceerde functies voor versleuteling, compliance en beveiliging optimaal beschermd.

Belangrijke thema’s

De genoemde thema’s veiligheid en samenwerking zijn twee belangrijke aspecten. We werken immers steeds meer, vaker én internationaler samen waardoor een perfecte inrichting om dit proces te stroomlijnen cruciaal is. Daarnaast is security een almaar terugkerend en inmiddels blijvend onderwerp. We leven nu eenmaal in een tijd waarin hackaanvallen, ransomware en ontelbaar veel andere bedreigingen aan de orde van de dag zijn. Daar kunnen we ons tegen verzetten, maar dat heeft weinig zin omdat het de realiteit is waarin we leven met elkaar. Slim omgaan met de technische mogelijkheden die er zijn is wat mij betreft het devies, besluit Johan.

OneDrive: de olie in elke goed functionerende machine