Logo CBG Connect B.V.

Mogen we even heel diep ademhalen?

Weet je nog hoe het was? Het jaar 2016 dat langzaam maar gestaag zijn laatste minuten wegtikte terwijl je in allerijl nog de laatste klussen afrondde en al met een half been in 2017 stond? Nu de kerstsfeer, champagne en knallende vuurwerkshows weer naar de achtergrond zijn verdwenen is het tijd voor focus.

De thema's van afgelopen én aankomend jaar

‘Dat geldt zeker ook voor ons,’ vertelt Johan Schotanus, oprichter en eigenaar van CBG Connect, Excellence Business Partner van KPN en leverancier van ICT-gerelateerde producten en diensten voor het MKB. ‘Security. Cloud computing. Office 365. Klantontzorging. Thuiswerkplekken, maar ook de meldplicht datalekken. Het waren dé thema’s van het afgelopen jaar. Ook voor 2017 richten we ons volledig op de ingeslagen weg. We consolideren de behaalde resultaten zou je kunnen zeggen. Wij geloven dat het security-vraagstuk, maar ook de ontwikkelingen vanuit Microsoft nog heel wat stof gaan doen opwaaien. We lopen voorop in het volgen van al deze interessante zaken en vertalen het direct en zoveel mogelijk naar de praktijk van onze klanten.

Weloverwogen keuzes

‘Maar,’ vervolgt Johan, ‘laten we met elkaar vooral niet vergeten om de hectiek de baas te blijven. Zo nu en dan, vanuit een helicopterview, als het ware boven de materie hangen doet niet zelden wonderen voor je bedrijfsvoering. En dat gun ik iedereen: een weloverwogen, goede start van het nieuwe jaar. En zoals de titel zegt, het is soms even heel diep ademhalen. En soms zelfs wel vaker dan één keer. Ik zeg: neem een hap lucht en kom maar op met dat fonkelnieuwe 2017!’

Mogen we even heel diep ademhalen?