Logo CBG Connect B.V.

KPN stopt in 2019 met aanbieden ISDN

Bellen via VoIP. Razendsnelle glasvezel en natuurlijk werken vanuit de cloud. De ontwikkelingen lijken almaar sneller te gaan en bedrijven doen volop hun voordeel met meer snelheid, stabiliteit en anytime, anyplace anywhere de mogelijkheid om te werken. ISDN is definitief op zijn retour, omdat het te traag en te instabiel is voor de veranderde eisen van vandaag de dag. Daarnaast is de up- en downtime van glasvezel ook vele malen sneller dan bij ISDN.


ISDN relatief goedkoop

Toch zijn er nog altijd bedrijven die bewust voor een ISDN-oplossing kiezen, bijvoorbeeld omdat ze in een gebied gevestigd zijn waar geen glasvezel beschikbaar is. Of omdat snelheid niet echt een issue is. Of stabiliteit. Daarnaast is ISDN een relatief goedkope oplossing.

Uitfasering ISDN

KPN stopt als gevolg van de genoemde ontwikkelingen voor definitieve uitfasering van ISDN. Laat je daarom goed informeren alvorens een bepaald type verbinding te kiezen, zodat je exact op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Het zou jammer zijn als er nu geïnvesteerd wordt in een internetverbinding die binnen afzienbare tijd niet meer gehost wordt. Het jaar 2019 lijkt misschien nog ver weg, maar wanneer je voor een andere oplossing kiest dan brengt ook de inrichting daarvan weer aanlooptijd met zich mee. Ver van jouw bed? Ingewikkelde materie? Bel met 0228-566070 of stuur een mail naar verkoop@cbgconnect.nl. Wij helpen je graag op weg!

KPN stopt in 2019 met aanbieden ISDN