Logo CBG Connect B.V.

KPN ÉÉN een goede vervanger voor uitgefaseerd ISDN

Waar één deur sluit, gaan er vaak nieuwe open. Zo is het ook met ISDN, dat in 2019 definitief niet meer wordt geleverd door KPN. Die deur sluit definitief. Uiteraard komt er een waardevolle vervanger: KPN ÉÉN. Het is een totaaloplossing rondom communicatie- en informatiediensten die uit verschillende modules is opgebouwd. De modules groeien gemakkelijk mee met de ontwikkeling van je organisatie. Denk aan vaste en mobiele telecommunicatie, internet, VPN, werkplekbeheer en LAN infrastructuur.

Eenvoud en overzicht

Het doel is eenvoud brengen in de organisatie van je ICT-omgeving. Dit doen ze door het leveren van één factuur, één contract, één prijsplan, één aanspreekpunt en één servicedesk. Op die manier ontstaat er de mogelijkheid om je geïntegreerde ICT-oplossing samen te stellen en te besturen.

Het ís niet anders…

Natuurlijk zijn veranderingen niet iets waar je als drukbezette ondernemer op zit te wachten. Maar als ze er dan toch zijn, dan is het beter om de deur wagenwijd open te gooien en te kijken naar de nieuwe mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op via 0228-566070 of verkoop@cbgconnect.nl

KPN ÉÉN een goede vervanger voor uitgefaseerd ISDN