Logo CBG Connect B.V.

ISDN definitief uit assortiment KPN

Het lijkt ver weg. Toch is het zo 2019, het jaar waarin KPN definitief stopt met aanbieden van ISDN. In een tijd waarin er via VoIP gebeld wordt, glasvezel de norm is en we volop werken vanuit de cloud, is ISDN te traag en te instabiel geworden.

De vervanging

Er zijn nog wel bedrijven die met ISDN werken, bijvoorbeeld omdat ze in een afgelegen gebied wonen waar nog geen glasvezel is. Of omdat ze niet veel waarde hechten aan snelheid, of stabiliteit. En ISDN is natuurlijk een relatief goedkope oplossing…

Het alternatief

KPN komt met een nieuwe totaaloplossing rondom communicatie- en informatiediensten die uit verschillende modules is opgebouwd. De modules groeien gemakkelijk mee met de ontwikkeling van uw organisatie. Denk aan vaste- en mobiele telecommunicatie, internet, VPN, werkplekbeheer en LAN infrastructuur. Onder de noemer KPN ÉÉN wordt er een meer dan waardevolle vervanger van ISDN in de markt gezet.

Het advies

Laat je tijdig informeren over de mogelijkheden, de tijd gaat immers snel voorbij. Realiseer je dat de inrichting van een nieuwe oplossing ook aanlooptijd met zich meebrengt. Vragen? Bel met 0228-566070 of stuur een mail naar verkoop@cbgconnect.nl. Wij helpen je graag op weg!

ISDN definitief uit assortiment KPN