Logo CBG Connect B.V.

Hoe mogen we jou sterker maken?

De bést passende ICT-situatie aanbieden, zodat organisaties zorgeloos en optimaal kunnen ondernemen, waarbij gebruik gemaakt wordt van diensten die veilig, betrouwbaar en toekomstgericht zijn, die mensen en organisaties in staat stellen om overal verbonden te zijn en die zowel zakelijk als privé waarde toevoegen aan hun leven. Dát is waar we binnen CBG Connect warm voor lopen. Elke dag opnieuw.

Ons fundament

Onze strategie leunt op 4 heldere pijlers: toegankelijkheid, vertrouwen, innovatie en groeien. Het zijn stuk voor stuk pijlers die elkaar versterken omdat ze elkaar perfect aanvullen. De mensen bij CBG Connect zijn toegankelijk, proactief en tonen inlevingsvermogen. CBG Connect is een toegankelijke organisatie waar geen hoge drempels zijn om vragen of problemen neer te leggen. Bij ons gaat het erom dat de klant krijgt wat nodig is en waar zij als organisatie plezierig mee kunnen werken.

Dit willen we nog even kwijt

Ook is het van belang dat een organisatie erop kan vertrouwen dat zij werkt met een actuele en volledige beschikbare en veilige ICT-omgeving. Door de constante innovatie van nieuwe producten en diensten van onze toeleveranciers groeien wij en onze klanten mee in kennis, vaardigheden en gebruiksgemak, waardoor een nog betere klantervaring geboden wordt.

Dit delen we omdat...

...we graag nog eens onder je aandacht brengen wíé we zijn, wát we doen en waaróm we doen wat we doen. Zomaar, omdat het soms nodig is om de basis van je zijn nog eens te delen met de mensen om je heen. Koffie? Bel of mail, je bent van harte welkom.

Hoe mogen we jou sterker maken?