Logo CBG Connect B.V.

Excellence partner van KPN? Wat heb ik daaraan?

We zijn er best content mee: het feit dat we Excellence partner van KPN zijn. Toch merken we dat onze klanten soms nogal lauwtjes reageren op onze enthousiaste uitingen hieromtrent. Tijd voor uitleg. Want blijkbaar is niet duidelijk wat het voordeel van ons partnership met KPN is. Uw voordeel welteverstaan.

Diverse behoeften

Geen enkele organisatie is gelijk. Zeker niet in het midden- en kleinbedrijf. Juist omdat de behoeften zó uiteen lopen is het belangrijk om met een ICT-partner in zee te gaan die thuis is in diverse oplossingen. Persoonlijk advies en passende antwoorden, indien gewenst op locatie, zijn de kenmerken van de gecertificeerde Excellence partners die KPN heeft geselecteerd. Je vindt er alle kennis op het gebied van telecom en IT onder één dak. Totaaloplossingen, vaste telefonie, mobiele telefonie, zakelijke glas- of IT-oplossingen: wij fixen het.

Kwaliteit voorop

Natúúrlijk zijn wij enthousiast over wat we doen. Het is immers ons vak. Kom eens koffie drinken op de Bollenmarkt 8i in Zwaagdijk en ervaar (en beoordeel) zelf of ons enthousiasme ook vanuit jouw oogpunt terecht is.

Business partner van KPN? Wat heb ik daaraan?