Logo CBG Connect B.V.

Ben jij écht nog met je passie van vroeger bezig?

Focus en succes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat weet elke ondernemer die serieus met zijn business bezig is. Langdurige relaties, wederzijds vertrouwen en professionals die exáct weten waar ze mee bezig zijn: het zijn onmisbare zaken in de fundering van je bedrijf. 'Met het oog op die kennis richten we ons al sinds 2003 op het mkb en zzp'ers', aldus Johan Schotanus, oprichter en eigenaar van het bedrijf. 'Door goed naar onze klanten te luisteren hebben we geleerd dat er behoefte is aan een ict-partij die álles kan verzorgen: van servers en cloudomgevingen tot Office 365, security voor álle devices op élke plek, en patching, wat zoveel wil zeggen als op afstand ict-zaken kunnen regelen, beheren en voorkomen.'

Van stress naar geluk

'Op die manier zorgen we ervoor dat de ondernemer kan ondernemen. In gewoon Nederlands: ooit is men met een bedrijf begonnen vanuit een bepaalde passie en we zien maar al te vaak dat die, in beginsel enthousiaste ondernemer, wordt opgeslokt door allerlei randzaken. Randzaken die energie kosten in plaats van geven. En dan komen wij aan bod: je wilt niet weten hoe gelukkig mensen worden als ze kunnen loslaten. En daar komen wij dan 's morgens weer ons bed voor uit', aldus Johan.

We dagen je uit

Nu het laatste kwartaal voor de deur staat en de herfst nadert is het bij uitstek tijd om na te denken over je business: doe jij écht nog wat je vroeger doen wilde? En als dat niet zo is, hoe komt dat dan? Welke stappen kun je zetten om weer terug te gaan naar dat bruisende begin?

Verder praten met Johan? Of met één van zijn andere collega's? Neem contact op! Lever jij het verhaal, wij de koffie. Of thee : )

Ben jij écht nog met je passie van vroeger bezig?