Logo CBG Connect B.V.

Algemeen

Het onderdeel Voorwaarden en Dienstbeschrijvingen voor CBG Connect en ISG diensten voorziet u van inzage in de diverse geldende voorwaarden en dienstbeschrijvingen met betrekking tot de diensten die door CBG Connect in samenwerking met Interned Serives Group (ISG) aan klanten worden geleverd. ISG is een 100% dochteronderneming van KPN, en levert onder andere hosting diensten en datacenter oplossingen.

Per dienst is er een submenu aangemaakt waar u de geldende voorwaarden en dienstbeschrijvingen voor die specifieke dienst kunt terugvinden.

Belangrijk om te weten:

  1. In alle offertes die u van CBG Connect ontvangt, wordt er in het onderdeel condities verwezen naar de geldende voorwaarden van CBG Connect en ISG voor de door u afgenomen dienst.
  2. CBG Connect en ISG voorwaarden en dienstbeschrijvingen zijn van toepassing op producten en diensten van ISG die rechtstreeks aan u door CBG Connect worden geleverd en gefactureerd.
  3. Alle voorwaarden en dienstbeschrijvingen zijn onverkort een integraal onderdeel van de afgegeven offerte.
  4. Met ondertekening van de offerte bevestigt u dat u inzicht heeft gehad in de voorwaarden en dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Mocht het zijn dat u nog vragen heeft over de voorwaarden en dienstbeschrijvingen of dat u geïnformeerd wilt worden over voorwaarden en dienstbeschrijvingen die niet in dit menu item zijn opgenomen, dan kunt u deze opvragen bij de accountmanagers van CBG Connect via verkoop@cbgconnect.nl of via telefoonnummer 0228 56 60 70

Wijzigingen en of typfouten zijn voor alle voorwaarden en dienstbeschrijvingen voorbehouden.

Denkt u aan het milieu voordat u overgaat tot het uitprinten van de voorwaarden? Alvast Bedankt.