Logo CBG Connect B.V.

Connect Secure 2.0

Onlangs heeft CBG Connect een nieuwe dienst gelanceerd onder de naam Connect Secure 2.0. Deze dienst wordt de vervanger van de Managed Dienst die wij onze klanten al jaren aanbieden. Door continue veranderingen in de markt was het nodig om onze service naar klanten te optimaliseren en uit te breiden.

Connect Secure 2.0 Basis en Extra

Met Connect Secure 2.0 sluit je een dienst af waarbij je voor een vast bedrag per maand een hardware product geleverd krijgt. Je kunt van dit product gebruik maken zolang je de dienst afneemt. Het hardware product blijft echter eigendom van CBG Connect. De dienst wordt aangeboden op maandbasis, wat het upgraden van uw hardware vergemakkelijkt.

Connect Secure 2.0 wordt aangeboden in een Basis en Extra variant.
Connect Secure 2.0 Basis geeft je de zekerheid dat wanneer het door jou afgenomen product defect is, deze gratis* wordt vervangen binnen een afgesproken termijn**. Daarnaast heb je recht op een 24x7 storingsdienst.
Bij Connect Secure 2.0 Extra heb je ook recht op de 24x7 storingsdienst, maar zijn er een aantal aantrekkelijke opties toegevoegd. Waaronder meer gratis werkzaamheden en monitoring (op producten die daar geschikt voor zijn).


* exclusief configuratie, installatie en voorrijkosten
** Service Level Agreement

Connect Secure 2.0