Logo CBG Connect B.V.

Wij dagen u uit...

Office 365, werken via een cloud of een server en een gezonde afweging tussen vaste en flexibele werkplekken. Natuurlijk heeft u er binnen uw onderneming weleens over nagedacht. Maar hoe gaan die gedachten vervolgens als beleid de organisatie in? Gaan ze dat überhaupt wel?

Delen is vermenigvuldigen

Uit vele onderzoeken blijkt dat bedrijven die hun ICT-omgeving, en alle daarmee samenhangende ontwikkelingen serieus nemen, succesvoller zijn dan bedrijven die het er zo’n beetje bij doen. Office 365, upgrades, beveiliging… je zou kunnen stellen dat er veel ontwikkelingen zijn die voortdurend om aandacht vragen.

Interne betrokkenheid

Deel daarom het beleid dat volgt uit de ontstane plannen binnen het MT met de betrokken collega’s, zoniet met iedereen binnen het bedrijf. Dan ontstaan er mooie dingen. En het zal niet de eerste keer zijn dat medewerkers met goede ideeën komen die het bedrijf veel waarde leveren. De moraal van het verhaal: wij dagen u uit om ICT binnen uw onderneming naar een hoger plan te tillen. U zult versteld staan van de gevolgen...

Wij dagen u uit...