Logo CBG Connect B.V.

Wat ziet u: de bomen, het bos of het beste ICT-landschap?

Wat heb ik ervoor nodig om mijn medewerkers nóg beter te laten functioneren? Dat is de vraag die elk zichzelf respecterend bedrijf zich zou moeten stellen. Waarom? Omdat beter functionerende medewerkers direct bijdragen aan tevreden klanten en daarmee een hogere omzet.

Berusten is zó 2012

Laten we er voor deze casus vanuit gaan dat de juiste medewerkers op de juiste plekken binnen uw bedijf zitten. Prima situatie toch? Klopt, enkele jaren geleden wel, wat ons betreft. Maar goed is niet goed genoeg meer in deze tijd, waarin innovaties op ICT-gebied elkaar in rap tempo opvolgen. We zijn 24/7 online. Altijd bereikbaar. Vaak ook beschikbaar. En dat is ook wat uw klanten verwachten. Daar horen tools bij die dit gegeven anno 2016 tot in detail ondersteunen. En medewerkers die precies weten wat ze met welke toepassing kunnen doen voor het meest optimale resultaat. Zowel voor bedrijf, als voor de balans tussen werk en privé die zij zelf ervaren.

Over bossen en bomen

BYOD (Bring Your Own Device), cloudoplossingen, VoIP, beveiligde verbindingen, passende autorisaties voor elke medewerker én elk device. Er is zóveel mogelijk dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet misschien. Blijf vooral bij uw core business. En laat de oplossing voor Het Nieuwe Werken anno nu aan ons over. Op één voorwaarde: dat u nog eens aan ons denkt als u nét voor het weekend in uw zonnige achtertuin die felbegeerde klant binnenhaalt.

Wat ziet u: de bomen, het bos of het beste ICT-landschap?