Logo CBG Connect B.V.

Uw virtuele kantoor in uw binnenzak

Zeggen we Office 365, dan denkt u waarschijnlijk direct aan Word, Excel en misschien aan Powerpoint. Planner, SharePoint en Skype zijn nog minder top of mind. En dat is jammer, want nog te veel bedrijven beseffen onvoldoende dat ze met Office 365 daadwerkelijk een compleet virtueel kantoor in hun binnenzak dragen. En wat is het voordeel van een binnenzak? Die gaat overal mee naar toe. Naar het strand. Parijs. Of gewoon uw eigen achtertuin op een mooie herfstdag.

Samenwerken met een hoofdletter S

Groot voordeel van de toepassingen binnen Office 365, zijn de flexibele manieren waarop intensief kan worden samengewerkt. En succesvol afronden van een project staat of valt met goede communicatie, die tegenwoordig allang niet meer alleen face to face gebeurt. Videobellen, chatten en natuurlijk het inmiddels redelijk ouderwets e-mailen en bellen: het zijn allemaal communicatievormen die, afhankelijk van de situatie en behoefte ingezet worden om te schakelen met elkaar.

Realtime sharen

Vroeger werden er documenten over en weer gemaild, deden de verschillende collega’s aanpassingen, en ontstonden er nogal eens fouten, omdat collega’s met verschillende versies werkten. Dat is allemaal verleden tijd. Tegenwoordig delen we documenten en werken we realtime in hetzelfde document. Het gaat te ver om alle voordelen van de nieuwe, verbeterde manier van communiceren in dit artikel uit te leggen. Neem daarom vooral contact met ons op als u meer uit uw medewerkers wil halen door inzet van slimme samenwerkingsvormen. U bereikt ons op 0228 566 070 of verkoop@cbgconnect.nl.

Uw virtuele kantoor in uw binnenzak