Logo CBG Connect B.V.

Hoe gaat u communiceren het laatste kwartaal?

We zijn met z’n allen weer terug van vakantie. Goed uitgerust hopelijk, want het laatste kwartaal van dit jaar schreeuwt om aandacht. Alle reden dus om heel bewust met uw beschikbare tijd om te gaan. Wat als we u vertellen dat onbewust gekozen communicatievormen tijdrovers vanjewelste zijn? Bellen kost veruit het meeste tijd. En het is lang niet altijd nodig voor die ene vraag, die korte opmerking of het maken van die afspraak. Immers, waarom bellen als het ook in een kort chatbericht kan? Waarom afspreken als Skype for Business uitkomst biedt? Lees dit artikel en bespaar tijd. Direct.

De beller is niet meer sneller

Vroeger, en dat is nog niet eens zo heel lang geleden, pakten we massaal de telefoon als we met mensen buiten ons kantoor wilden communiceren. Dat is vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend nu we ook kunnen kiezen voor e-mail, chat en beeldbellen. Vooral de laatste twee nemen een enorme vlucht in tijden waarin de werkdruk onverminderd hoog is en mensen op zoek zijn naar meer efficiëntie. Chat is snel en effectief. Beeldbellen, bijvoorbeeld via Skype for Business vermindert aanzienlijk reistijd en kan perfect worden ingezet voor virtuele meetings. Het is het beste uit twee werelden: je kijkt elkaar tóch in de ogen, maar mist geen kostbare tijd en energie met onnodig heen en weer rijden.

Bespaar tijd, kies bewust

Bij CBG Connect zijn we volop bezig met innovatie. Elke dag. En we nemen u heel graag mee in onze inzichten, want wij geloven dat iedereen beter wordt van kennis delen. Wat gaat u doen vandaag? Bellen of bewust kiezen voor een andere communicatievorm? We dagen u uit om dit laatste kwartaal succesvol af te sluiten. En, zoals met alle veranderingen, begint dat met het maken van bewuste keuzes.

Hoe gaat u communiceren het laatste kwartaal?